Lancering Alkenbon

Zaterdag 30 september is het zover: de gemeentelijke cadeaubon gaat digitaal en wordt … Alkenbon!

Het gemeentebestuur schenkt al enkele jaren bij diverse feestgelegenheden de Alkense cadeaubon. Deze papieren cadeaubon kan je echter niet als geschenk aankopen. Daarom heeft de Alkense ondernemersraad zijn schouders gezet onder een digitale versie van de gemeentelijke cadeaubon. Met ondersteuning van het gemeentebestuur hebben zij door Aranere in Hasselt een digitaal platform laten ontwikkelen. In deze webshop kan, niet enkel het gemeentebestuur, maar voortaan iedereen de Alkenbon online bestellen én betalen. Afdrukken is niet nodig. Dankzij de unieke QR-code kan je de Alkenbon digitaal bewaren. Laat je code bij een deelnemende handelaar scannen vanaf je smartphone en betaal zo jouw aankoop. De Alkenbon is vanaf 30 september te koop in de shop op www.alkenbon.be.

Doe je vrienden én de Alkense handelaars een plezier en koop lokaal!